Տեսակներ

Ecokat քաշը՝ 2.5կգ.

Յուղի զանգվածային մասը չոր նյութում

47%

Խոնավություն

48-50%

Աղի ծավալ

3.5-5%

Պահպանման ժամկետ

6 ամիս

Ազգային պանիր, որը հասունանում և պահվում է աղաջրում: Կովի կաթից ստացված պանիրին ունի տարբեր ձևի և մեծության բազմաթիվ անցքերով ու դատարկություններով փափուկ կազմություն: Պանրի գույնը տատանվում է սպիտակից բաց դեղին: Հասունացած պանիրն առանձնանում է արտահայտված սուր-աղի համով և յուրահատուկ հոտով: Պանիրն հասունանում է երկու ամսվա ընթացքում, իրացվում է աղաջրով կամ վակուումային պոլիմերային թաղանթի մեջ փաթեթավորված:

Ախորժաբեր է, օգտագործվում է որպես նախուտեստ:

  • Պահել 00C-60C և 80% ոչ ավելի օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում:
  • Սննդային արժեքը 100գ-ում՝ սպիտակուցներ՝ 20գ., ճարպեր՝ 24գ., էներգետիկ արժեքը՝ 296կկալ/1239կՋ

Փաթեթավորում:

  • Կտորներով՝ 600գ, 800գ, 1.5կգ, 2.5կգ աղաջրային դույլի մեջ
Բաղադրությունը՝ պաստերիզացված կովի անարատ կաթ՝ 100%, կալցիումի քլորիդ, բակտերիալ մերան, շրդանաֆերմենտ, աղ, սամիթ: